Over ons

In 2014 zijn we begonnen als eenmanszaak in bijberoep met vooral de nadruk op elektrische installaties. Doorheen de jaren kregen we meer expertise in het ontwerp en de programmatie van domotica installaties.

Zo werkten we verschillende KNX installaties af en zijn we vanaf het begin trotse partner van Legrand – Bticino. Sinds 2017 zijn we ook Silver Partner van Loxone geworden en maakten we van verschillende woningen echte smart homes.

In 2019 is beslist om van bijberoep naar hoofdberoep op te schalen en werd de vennootschap opgericht. Zo is INFINTICA BV ontstaan en klaar voor de toekomst.

Doorheen de jaren hebben we er bewust voor gekozen om slechts een beperkt gamma aan merken en producten aan te bieden aan onze klanten. Dit zijn telkens merken of producten waar we zelf achterstaan en in geloven. Door dit beperkte aanbod beschikken we daarom ook altijd over de nieuwste info en kunnen we de updates in hun hard- en software opvolgen.

Met de invoering van zowel de digitale meter als het capaciteitstarief kregen we vele vragen rond hoe bewust om te gaan met elektrische energie. Daarom is er naast smart home nu ook een smart energy afdeling te vinden. Net zoals bij de smart-home oplossingen kiezen we ook hier voor een beperkt gamma van producten waar we zelf achterstaan en in geloven.